Selamat Datang di Web SPENTIKA ... SMP Negeri 3 Krian - Sidoarjo - Jawa Timur.

Bu Yekti

Ruang Bahasa Jawa

AYO NGURI-NGURI BASA JAWA

Pinter Basa Inggris kuwi pancen penting, amerga bisa kanggo nunjang prestasi, apa maneh ing jaman globalisasi kaya mangkene sing dituntut wajib bisa, yen ora bisa, isa ketinggalan jaman.

Bisa Basa Indonesia kuwi pancen kudu bisa, amarga kuwi basa Nasional kitha. Aja nganti Basa Indonesia dadi basa gadho-gadho sing ora karu-karuan amarga kitha ora duwe gregret kanggo sinau basa Indonesia sing bener.

Ora lali karo Basa Jawa kuwi pancen kudu dimangerteni karo generasi penerus, amarga sapa maneh sing peduli karo tinggalan budaya kitha ??? salah sijine ya kuwi siswa-siswi SPENTIKA......!

Jumlah Pengunjung

506932

Your IP: 52.206.226.77
Server Date: 22-03-2019

Waktu Sekerang

Tanggal saat ini

07:08, 22nd March 2019
March 2019
SMTWTFS
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

SIAP UNBK

 
Open source productions