Bu Yekti

Ruang Bahasa Jawa

AYO NGURI-NGURI BASA JAWA

Pinter Basa Inggris kuwi pancen penting, amerga bisa kanggo nunjang prestasi, apa maneh ing jaman globalisasi kaya mangkene sing dituntut wajib bisa, yen ora bisa, isa ketinggalan jaman.

Bisa Basa Indonesia kuwi pancen kudu bisa, amarga kuwi basa Nasional kitha. Aja nganti Basa Indonesia dadi basa gadho-gadho sing ora karu-karuan amarga kitha ora duwe gregret kanggo sinau basa Indonesia sing bener.

Ora lali karo Basa Jawa kuwi pancen kudu dimangerteni karo generasi penerus, amarga sapa maneh sing peduli karo tinggalan budaya kitha ??? salah sijine ya kuwi siswa-siswi SPENTIKA......!

Jumlah Pengunjung

435679

Your IP: 54.158.212.93
Server Date: 19-10-2017

Waktu Sekerang

Tanggal saat ini

06:38, 19th October 2017
October 2017
SMTWTFS
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Open source productions