Bu Yekti

Ruang Bahasa Jawa

AYO NGURI-NGURI BASA JAWA

Pinter Basa Inggris kuwi pancen penting, amerga bisa kanggo nunjang prestasi, apa maneh ing jaman globalisasi kaya mangkene sing dituntut wajib bisa, yen ora bisa, isa ketinggalan jaman.

Bisa Basa Indonesia kuwi pancen kudu bisa, amarga kuwi basa Nasional kitha. Aja nganti Basa Indonesia dadi basa gadho-gadho sing ora karu-karuan amarga kitha ora duwe gregret kanggo sinau basa Indonesia sing bener.

Ora lali karo Basa Jawa kuwi pancen kudu dimangerteni karo generasi penerus, amarga sapa maneh sing peduli karo tinggalan budaya kitha ??? salah sijine ya kuwi siswa-siswi SPENTIKA......!

Jumlah Pengunjung

477797

Your IP: 54.80.208.105
Server Date: 16-08-2018

Waktu Sekerang

Tanggal saat ini

06:59, 16th August 2018
August 2018
SMTWTFS
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Open source productions