Bu Yekti

Ruang Bahasa Jawa

AYO NGURI-NGURI BASA JAWA

Pinter Basa Inggris kuwi pancen penting, amerga bisa kanggo nunjang prestasi, apa maneh ing jaman globalisasi kaya mangkene sing dituntut wajib bisa, yen ora bisa, isa ketinggalan jaman.

Bisa Basa Indonesia kuwi pancen kudu bisa, amarga kuwi basa Nasional kitha. Aja nganti Basa Indonesia dadi basa gadho-gadho sing ora karu-karuan amarga kitha ora duwe gregret kanggo sinau basa Indonesia sing bener.

Ora lali karo Basa Jawa kuwi pancen kudu dimangerteni karo generasi penerus, amarga sapa maneh sing peduli karo tinggalan budaya kitha ??? salah sijine ya kuwi siswa-siswi SPENTIKA......!

Jumlah Pengunjung

448933

Your IP: 54.146.250.192
Server Date: 18-02-2018

Waktu Sekerang

Tanggal saat ini

03:11, 18th February 2018
February 2018
SMTWTFS
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Open source productions