Bu Yekti

Ruang Bahasa Jawa

AYO NGURI-NGURI BASA JAWA

Pinter Basa Inggris kuwi pancen penting, amerga bisa kanggo nunjang prestasi, apa maneh ing jaman globalisasi kaya mangkene sing dituntut wajib bisa, yen ora bisa, isa ketinggalan jaman.

Bisa Basa Indonesia kuwi pancen kudu bisa, amarga kuwi basa Nasional kitha. Aja nganti Basa Indonesia dadi basa gadho-gadho sing ora karu-karuan amarga kitha ora duwe gregret kanggo sinau basa Indonesia sing bener.

Ora lali karo Basa Jawa kuwi pancen kudu dimangerteni karo generasi penerus, amarga sapa maneh sing peduli karo tinggalan budaya kitha ??? salah sijine ya kuwi siswa-siswi SPENTIKA......!

Jumlah Pengunjung

441627

Your IP: 54.90.207.75
Server Date: 18-12-2017

Waktu Sekerang

Tanggal saat ini

15:53, 18th December 2017
December 2017
SMTWTFS
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Open source productions